Home Bewustzijn 1 Gezondheid Biologisch Hatha yoga Sigmund Freud Piramide Maslow Wonderen Onderwijs Workshops

Het gestaag navolgen van een doel dat de moeite waard is, is het geheim van een waardevol leven.

Iedereen wil gelukkig zijn, maar we zullen er vooral zelf aan moeten werken door anderen te helpen.

Welzijnengezond.nl

Oorzaakengevolg.nl

www.decluft.nl

cknet.nl.nl

De wegen van karma zouden niet zo onnaspeurlijk zijn,

als de mens in eendracht en harmonie zou werken, in plaats van in verdeeldheid en strijd.VERDIEP JE BEWUSTZIJN
Venster op driedimensionaal leven en vierdimensionaal Zijn

Ontspannen jezelf blijven, onafhankelijk van omstandigheden, wie wil dat niet? Toch zorgen dagelijkse gebeurtenissen keer op keer voor onrust. Je probeert daar vat op te krijgen door een goede voorbereiding of het zoeken van afleiding, maar de spanning in je lijf verraadt dat het beter kan.

Een eind maken aan verwarring, onafhankelijkheid winnen, innerlijk vrij zijn, hoe doe je dat? Het blijkt meer een kwestie van loslaten dan veroveren, meer van naar binnen kijken dan naar buiten. Dan kan zelfkennis groeien, nemen wijsheid, liefde en kracht toe en gaat je leven makkelijker stromen.

Een verdiept bewustzijn blijkt de panacee voor het oplossen van problemen. Wie wil dat nou niet? Domme dingen doen wordt verleden tijd, dat laat je aan anderen over. Zij halen hun kennis uit overlevering en van internet, goed beschouwd niet meer dan oppervlakkigheden, maar jij weet beter, jij gaat de diepte in om met volle teugen te drinken uit de Bron. Daarmee open je vensters die voor anderen gesloten blijven. Je treft het: dit boek helpt daarbij.


Het boek (338 blz.) is om digitaal technische reden gesplitst in twee delen. Je kunt beide downloaden door er op te klikken. De downloads zijn geschikt voor alle apparaten die gebruik maken van PDF.  De  '8 schema's bij elkaar'  zijn handig voor apparaten die geen dubbele pagina kunnen tonen. 

Verdiep je bewustzijn 1

Verdiep je bewustzijn 2

Verdiep je bewustzijn 3( '8 schema's bij elkaar)